Over mij

Hi! Mijn naam is Romy en ik ben het brein achter deze webshop en de producten die er verkocht worden.
Ik ben werkzaam in de kinderopvang. Hiervoor ben ik afdelingsmanager geweest bij een grote supermarktketen. Ik weet dus precies wat jouw kind nodig heeft! Ook zit ondernemen in mijn bloed. Deze twee beroepen komen samen in deze webshop!

Het begon met het maken van een speenkoord en een bijtring voor mijn neefje.
Ik kwam er achter dat ik dit erg leuk vind om te doen en het idee ontstond om dit vaker te gaan doen en de producten te gaan verkopen.
Na een paar dagen wikken en wegen, ben ik in het diepe gesprongen en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vervolgens heb ik alles in gang gezet en tada: hier is de webshop!
Uiteraard heb ik mij ook verdiept in alle veiligheidsnormen, zodat je zeker bent van veilige producten. Mijn motto is dan ook: Veiligheid boven alles!

Ik wil jou graag helpen met het verminderen van pijn bij en vermaak van jouw kleintje, de dagelijkse struggles te doorstaan door makkelijke oplossingen aan te bieden en/of het vinden van het perfecte (kraam)cadeautje!

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier, Whatsapp, Facebook, Instagram of stuur een e-mail naar info@happieshandmade.nl!