Luiertaart

Een luiertaart is een taart die, je raadt het al, gemaakt is van luiers. Je kunt deze vervolgens versieren met knuffels, doekjes, slofjes, sokjes en nog veel meer.

Luiertaarten zijn tegenwoordig helemaal hip om cadeau te doen bij babyshowers en geboortes. Het is erg leuk om te geven én om te krijgen. De luiers kun je namelijk gewoon gebruiken als je de taart uit elkaar haalt. Ideaal dus!

De prijs voor een standaard luiertaart (zonder cadeautjes) is €25,00. Afhankelijk van de eventuele cadeautjes, kan ik de prijs verder berekenen. Wil je de taart aankleding met spullen uit de webshop? Dan krijg je 10% korting op de producten.
Woon je in Bergen op Zoom of Halsteren? Dan is bezorging gratis. Woon je ergens anders? Dan betaal je verzendkosten van €7,25.

Alle luiertaarten zijn gemaakt van 66 luiers (maat 2), hierdoor creëer ik 3 lagen. Alle taarten worden standaard afgeleverd met om iedere laag een lint en worden vervolgens netjes ingepakt.

Omdat ik de vele opties open wil houden, dien je een mail te sturen naar info@happieshandmade.nl. Hierin beschrijf je wat je (ongeveer) wilt hebben. Ik neem dan contact met je op, om een prijsopgave te sturen.

Houd rekening met een levertijd van 5-10 werkdagen. Dit is vanaf de eerste mail die je stuurt.